Bruk av forumet

Generelt om rotter, spørsmål om rotter som ikke passer inn under de andre kategoriene

Moderator: Moderatorer

Locked
Styret
Sofaspiser
Posts: 180
Joined: 02 Nov 2011, 10:14
Kjønn: Ikke oppgitt

Bruk av forumet

Post by Styret »

Til orientering:

Dette er Norsk Tamrotteforening sitt diskusjonsforum for rotteinteresserte. Vi ønsker at forumet skal være et sted hvor man kan få svar på spørsmål ang. rotter og rottehold, enten man velger å bli medlem av foreningen eller å bare benytte forumet. Medlemskap i NTF er altså ikke en forutsetning for å kunne benytte forumet og man blir ikke automatisk medlem av foreningen ved å registrere seg som bruker. Medlemmer av NTF har to delfora, "Medlemmenes Oppslagstavle" og "Bildegalleri", hvor ikkemedlemmer ikke har skrivetilgang.
Off topic-snakk er kun tillatt på "Medlemmenes Oppslagstavle", her kan medlemmene også presentere seg.

Ved spørsmål ang. medlemskap i NTF o.l., vennligst ta kontakt med styret i NTF på ntf@tamrotter.com. Da vil vi ta oss av spørsmålene dine så hurtig som mulig. Eventuelt kan du legge ut spørsmålet ditt på "Tilbakemeldinger til styret".

*sist endret 04.02.08*

Styret
Sofaspiser
Posts: 180
Joined: 02 Nov 2011, 10:14
Kjønn: Ikke oppgitt

Post by Styret »

Påminnelse:

"Generelle spørsmål" er ingen erstatning for "Medlemmenes oppslagstavle". Vennligst respekter at Norsk Tamrotteforening ønsker å gi sine betalende medlemmer fordelen av å ha to egne delfora for litt friere rotteprat og bilder av rottene våre. Dersom du ønsker å vite mer om fordelene ved å være medlem i foreningen, les mer her.

Locked