Canada: Ceecii kull C

Oppfølging av rottekull, ein tråd per kull.
Brukeravatar
Vimsy
Nestleder
Innlegg: 1202
Registrert: 20 jan 2015, 14:08
Kjønn: Kvinne
Kontakt:

Re: Canada: Ceecii kull C

Legg innav Vimsy » 18 apr 2018, 17:44

Dana.jpg
Dana.jpg (81.14 kiB) Vist 129 ganger

Navn: Ceecii’s Danaus Plexippus

Vekt: 332 g

Helse: Bra. Behandlet mot midd grunnet kløe.

Adferd mot rotter: Dana har vært litt «yppete» mot kastraten i flokken, lurer på om det er hormoner ute å går, men hun viste tendenser under introduksjon og. Hun har hatt en greie med å forfølge og dytte seg under han, har fortsatt selv om han ignorerer henne og til han blir sint. Det har ført til noen skrammer, men ikke noe alvorlig. Jeg synes jeg kan se at hun har roet seg littegrann nå og hun sover mer sammen med han. Ellers gikk hun veldig bra med de gamle damene vi hadde her, spesielt hun ene var hun mye sammen med. Søstrene går det bra med, hun sover/er mest med Tica av de.
Hun er nok litt dramaqueen – ypper til bråk/innleder lek men skriker når noen skal ta igjen. Ikke vært i noen intro etter hun selv kom ny inn i flokken her.

Adferd mot mennesker: Hun er veldig glad i å være sammen med meg og samboer, kommer løpende, hopper på meg og klorer seg fast når jeg går fra sofaen. Liker å sitte på skuldra og følge med på hva som skjer, koser seg også mye med å være med på å rydde i buret. Hun liker å sitte å se på meg og gnisse tenner og boogle mens jeg snakker med henne. Hun kan være litt «hardhent» under lek, tar i mer enn søstrene sine i fingre når vi leker, men hun etterlater ingen merker. Hun kan være litt pipete, f.eks når hun plutselig bestemmer seg for at hun er ferdig med å leke, eller når jeg løfter henne vekk fra et sted hun ikke skal være. Fin å håndtere, men sier ifra med et pip når hun synes det er nok. Ellers er hun en søt rotte som steller, vasker oss, gir meg manikyr og steller håret mitt. Hun er også kosete når hun er trøtt, ligger rolig og nyter når jeg stryker på henne.

Annet: Hun er veldig sprek og aktiv, hopper langt og klatrer rundt over alt, har funnet henne på gulvet når jeg har gått fra sofaen – hun tar litt store sjanser når hun prøver å hoppe fra sofa og over på meg, samboer eller på buret, og har da havnet på gulvet noen ganger. Dana kan skvette og være litt var på brå bevegelser innimellom.
Hun er en liten pøbel og dramaqueen, men en utrolig herlig rotte!


Nuna.jpg
Nuna.jpg (73.49 kiB) Vist 129 ganger

Navn: Ceecii’s Nunavut

Vekt: 310 g

Helse: Bra. Behandlet mot midd grunnet kløe.

Adferd mot rotter: Nuna nappet en del i søstrene sine når hun var yngre, hun var også den som la søstrene sine mest i bakken på tross av at hun var mindre enn dem i begynnelsen. Hun var usikker under introduksjon med de voksne, men nå er hun trygg og fin med alle. Kastraten har hun et godt øye for, hun følger mye etter han og sover sammen med han veldig mye. Hun kan nok irritere han litt da hun går en del i rompa på han, men han virker å være mer tålmodig med Nuna enn de andre. Det virker som Nuna føler seg trygg sammen med han, og er litt avhengig på en måte. De gamle damene her lot hun være i fred, og gikk bra sammen med dem før de gikk bort. Søstrene går det også fint med, sover med de og. Hun kan gå mellom de andre når det er konflikter for å dempe situasjonen. Ikke vært i noen intro etter hun selv kom ny inn i flokken her.

Adferd mot mennesker: Hun er ikke like leken med meg lenger som når hun var mindre, og ikke like leken som søstrene sine, bare noen lekehopp innimellom – men hun er generelt mye roligere enn søstrene. Liker å sitte i hetta mi, og klatre rundt på meg når vi er i sofaen sammen. Elsker også å tulle rundt under pledd. Hun er utrolig søt og god, veldig rolig og «myk» når jeg håndterer henne, godtar alt. Sjarmerer alle som er på besøk i senk gjør hun også!

Annet: Nuna er ganske rolig til sammenligning med Dana og Tica og har et godt sovehjerte. Hun reagerer lite på høye lyder og brå bevegelser. Hun er morsom og snål, rusler liksom rundt i sin egen verden og gjør sitt. Men hun er litt mer usikker når hun er med rundt på «nye» ting enn søstrene, jeg tar de ikke så ofte med meg rundt i hele huset, utenom i stua fordi vi har hunder her. Men når jeg gjør det kan hun virke ukomfortabel – da er det tryggest å sitte rolig i hetta mi.
Jeg har en mistanke om at micro øynene hennes gjør at hun ser litt dårligere/har dårlige vidsyn enn de andre. Så hun er litt tregere til å oppfatte noen ting (f.eks hvor jeg er når jeg roper på de), hopper og klatrer ikke så mye eller langt som søstrene og er ikke like kjapp. Kan nøle litt, føler seg frem/trenger litt tid i noen situasjoner før hun klatrer eller går et sted. Har noen ganger kræsjet i ansiktet mitt og de andre rottene, virker som hun feilberegner avstand litt. Men hun klarer seg helt fint og trives godt, hun vet nok ikke selv at hun er litt annerledes!

Tica.jpg
Tica.jpg (71.54 kiB) Vist 129 ganger

Navn: Ceecii’s Fratercula Arctica

Vekt: 316 g

Helse: Bra. Behandlet mot midd grunnet kløe.

Adferd mot andre rotter: I starten virket hun litt tøff mot de voksne i introduksjonen, men det gikk over og etter det er hun den av søstrene sine som er minst «tullete» med de andre i flokken. Hun holder seg unna konflikter, men litt erting innimellom blir det som det er med unge rotter, jeg tolker det som lek når det er med søstrene. Hun plaget nok kastraten her litt i begynnelsen, men det ser det ut som hun har sluttet med, for når det blir alvor trekker hun seg vekk. Med de eldre damene var hun fin. Hun er nok den mest konfliktskye i flokken, holder seg heller litt for seg selv. Men finner henne sovende med hvem som helst. Ikke vært i noen intro etter hun selv kom ny inn i flokken her.

Adferd mot mennesker: Tica er veldig mammadalt, kommer løpende fra hvor som helst når jeg beveger meg – det kan jo hende jeg blir borte! Ikke bare når jeg snakker direkte til henne kommer hun løpende bort til meg, men hun kommer løpende bare jeg småsnakker med de andre rottene og de får oppmerksomhet også. Vil være med på absolutt alt, hopper og klorer seg fast på meg. Hun elsker å være med på skulderen og er en skikkelig genserrotte, bruker meg veldig mye som klatrestativ – rett som det er sitter hun på hodet mitt, håndtering er hun avslappet til. Hun elsker å leke med meg, vi har lange lekestunder hver dag, og hun er veldig tullete og morsom. Hopper rundt og får raptuser, stopper opp og vasker meg, så spretter hun videre. Hun er den lille hunden min, som vasker meg i hele ansiktet og drar i klærne mine for å få meg nærmere seg hvis jeg står i nærheten av henne. Alltid klar for utetid og begynner å gnisse tenner bare jeg nærmer meg buret, hun skal hele tiden ha oversikt over hvor jeg er.

Annet: Generelt veldig nysgjerrig, veldig oppvakt, kan være litt var på lyder og brå bevegelser. Hun er slank, veldig sprek og aktiv, hopper langt, klatrer i gardinene og balanserer på gardinstanga. Tica er en veldig «enkel» rotte, rett og slett bare ei veldig snill og god lita ei. Tica er min lille lykkepille som får meg til å smile uansett hvordan dagen min er!
---- Ceecii Rotteri ---- Besøk gjerne vår FB-side https://www.facebook.com/CeeciiRattery/

Brukeravatar
Vimsy
Nestleder
Innlegg: 1202
Registrert: 20 jan 2015, 14:08
Kjønn: Kvinne
Kontakt:

Re: Canada: Ceecii kull C

Legg innav Vimsy » 19 apr 2018, 20:21

Navn: Ceecii's Whiskeyjack

Vekt: 552

Helse: Svært god

Adferd mot rotter: Svært god. Noe mer dominant enn broren, men ikke aggressiv.

Adferd mot mennesker: Svært god, nysgjerrig og tillitsfull. Ikke fryktsom ovenfor nye mennesker.

Annet: Veltilpasset rottegutt med stort mot og mye oppfinnsomhet. Veldig glad i mat.

30826070_374669363014527_1471680015_o.jpg


Navn: Ceecii's Woodstock

Vekt: 482

Helse: Svært god

Adferd mot rotter: Svært god, lekesloss med broren, biter aldri.

Adferd mot mennesker: Svært god, mild og vasker hender. ;) Litt mer forsiktig enn broren, så er alltid sist til å hilse, men veldig snill.

Annet: De to er foreløpig bare gode med hverandre og omgivelsene sine, og har ikke vist noe tegn til sykdom eller uønsket atferd.

30768065_374672946347502_1679311525_o.jpg
---- Ceecii Rotteri ---- Besøk gjerne vår FB-side https://www.facebook.com/CeeciiRattery/


Gå tilbake til «Fødte kull»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest