Endringer på rottekulldelen av forumet

Her får du svar på det meste om forumets funksjoner. Informasjon om forumet og forandringer kommer også hit.
Post Reply
Styret
Sofaspiser
Posts: 178
Joined: 02 Nov 2011, 10:14
Kjønn: Ikke oppgitt

Endringer på rottekulldelen av forumet

Post by Styret »

Vi har gjort noen ørsmå forandringer når det gjelder rottekulldelen i forumet.

Kommende kull fungerer som før, og vil fortsette å være et forum med låste tråder slik at det er lett å holde oversikt. Her vil man poste informasjon om hunnen og hannen til kullet, samt oppdateringer under svangerskapet, vektøkning ol. Når kullet er født vil det kun bli opplyst hvor mange unger som (levende/døde) ble født og så vil resten av oppdateringene taes i "Fødte kull".

Salgstråder kull; Her vil det bare ligge informasjon om dyr som faktisk er til salgs. Man skal derfor ikke legge ut hele kullet, men informasjon om de ungene som er til salgs evt link til kulltråd. Dette har vi gjort fordi det med de gamle reglene kunne oppstå konflikter da hele kull var reservert og allikevel måtte ligge under denne delen frem til kullet var 5 uker.

Fødte kull; Her kan man starte sin egen kulltråd fra den dagen kullet er født. Trådene her skal være åpne, men skal ikke inneholde kjøp/salg og salgspushing av unger. Her forventes det at man legger ut bilder av kullet (1/2/3/4 og 5 ukers bilder), og dersom noe skulle skje med foreldrene/kullet i løpet av denne tiden. Oppdateringer forventes gjort til ungene er minimum 5 uker gamle og hver 6mnd resten av livet.


Så har vi kommet til enighet om at det er lov til å poste bilder av kull i sin egen bildetråd på bildegalleriet, men fremdeles ingen salg/kjøp.

Off-topic, være seg nabosladder eller kanintråder og skilpaddebilder, skal postes i sofakroken.

Post Reply