Helehurvens kull A - Bindestrek-kullet

Oppfølging av rottekull, ein tråd per kull.
Milla
River avispapir
Posts: 908
Joined: 19 May 2011, 19:29
Kjønn: Kvinne
Location: Drammen

Re: Helehurvens kull A - Bindestrek-kullet

Post by Milla »

Ååå, se på de små knøttene da! <3 Smelter helt her jeg!
Ella, River, Moya, Serenity og Lulu <3

Alltid i tankene: Titan, Neon, Kali, Witney,Queen Latifah, Luna,Luthien,Varia,Kosh,ZaHaDum og Josefine

" Den som påstår at kjærlighet ikke kan kjøpes for penger, har aldri eiet en rotte <3 "

Caku
Stjeler mat
Posts: 63
Joined: 03 Aug 2015, 13:55

Re: Helehurvens kull A - Bindestrek-kullet

Post by Caku »

Bindestrekene har fylt 6 mnd og det er tid for litt rapportering. Det ser ut til at alle har det veldig bra:

Navn: Lille-Bjørn
Vekt: 595 g
Helse: Super!
Adferd mot rotter: En utrolig fredelig rotte. Blir aldri opprømt eller stressa. Det er generelt lite bråk innad i unggutteflokken, og han er nok en av grunnene til det. Tok kjempefint imot babyer, var snill onkel fra dag 1.
Adferd mot mennesker: Trivelig og grei, veldig jevn. Spriker litt når man løfter ham, og er ikke så glad i å sitte på skulderen når vi går rundt, da klamrer han seg fast med klørne, og virker utilpass. Han vil gjerne løpe rundt på kroppen, bare vi sitter stille og ikke går rundt.
Bilde:
Image

Navn: Jon-Fredrik
Vekt: 616g
Helse: God, frisk og rask
Adferd mot rotter: Sjefen i flokken på to og tyner Rasmus litt , men for det meste gode venner.
Adferd mot mennesker: Snill og grei. Ikke alltid like tålmodig til å bli kost med, men noen ganger er han kosete. Litt mer engstelig i nye omgivelser. Vil ofte ligge for seg selv i en krok. Men setter vi oss ned kommer han som regel løpene til oss og klatrer opp.
Bilde:
Image

Navn: Rune-Rasmus
Vekt: 606g
Helse: God. Frisk og rask
Adferd mot rotter: Blir litt tuktet og må som regel gi seg for Fredrik, hender han pipier når han blir tatt, men tar litt mer igjen nå.
Adferd mot mennesker: Veldig sosial. Kommer alltid og vil ut når vi kommer inn på rommet. Finner seg i alt av håndering og ligger gjerne på ryggen i armene til Iselin og blir kost med. Mest nysgjerrig og modig. Veldig trivelig liten fyr .
Annet: Her står alt bra til og vi koser oss veldig med Fredrik og Rasmus. De er masse ut av buret mange timer hver dag. De er med oss om morgenen, ungene tar de ut når de kommer hjem fra skolen og så en tur på kvelden igjen. Ungene koser seg masse med dem. De er begge rolige og trygge og kommer løpende bort og klatrer opp når en av oss kommer inn i rommet. Og de blir båret rundt og og kost med og er bare så tålmodige når de blir håndtert. Fredrik er sjefen og ikke så glad i kos, makerer en del og litt fæl til å knage på ting. Rasmus er den mest nysgjerrige, menneskekjære og kosete. De sloss litt men det var mer for en stund siden.
Bilde:
Image

Navn: Wall-E
Vekt: 587g
Helse: Frisk og rask. Ingen ulyder.
Adferd mot rotter: Wall-E har tatt på seg sjefsrollen i buret her. Veldig fin mot burkompisen sin, men viser samtidig hvem som bestemmer.
Adferd mot mennesker: En utrolig herlig klump! Henger godt i hendene, og er stor fan av kos. Ellers er han alltid først i burdøra og søker oppmerksomhet. Fin gutt som kan sove hvor en det passer han - flatt ut midt på gulvet. Men han er ingen lating, og skal alltid utforske alt.
Annet: En stor favoritt her i hus, som jeg håper å få brukt i avl nå mot sommer/høsten.
Bilde:
Image

Navn: Lill-Oreo
Vekt: 380 g
Helse: Hun har ikke hatt noen sykdommer.
Adferd mot rotter: Vi har en jenterotte til som heter Rex, og Oreo er veldig god venn med henne. De har ikke møtt noen andre rotter.
Adferd mot mennesker: Hun kan være forsiktig med nye mennesker, men etter hvert blir hun vant til dem. Også er hun blitt venn med dem. Hun er sosial og glad med alle mennesker.
Annet: Hun er fortsatt veldig søt. Barna liker hun og hun liker tilbake. Vi har mye moro.
Bilde:
Image

Navn: Rosa-Nos
Vekt: 378 g
Helse: Helsa er super. Verdens silkemykeste pels!
Adferd mot rotter: Rosa er myk og vennlig med sine medsøstre samtidig som hun leker masse med dem. Det går som oftest i sisten mellom esker og tepper!
Adferd mot mennesker: Hun er svært sosial med oss menneskedyra, og kommer alltid for å hilse. Hun er kjapp med å få kravlet seg innenfor klærne. Der koser hun seg hvis hun kan stikke nesa ut og følge med! Rotteskjerfet er også en slager! Gjengen er nå på fire stk og bor i stua sammen med oss og har fri tilgang til den nærmeste sofaen som er dedikert til dem. Rosa er også veldig sosial med nye mennesker, enkel og uredd å holde på, og står dermed fremst i rekka som storsjarmør for alle besøkende.
Kjempeflott jente!!!
Bilde:
Image

Navn: Coca-Cola
Vekt: 414gram
Helse: Helt super!
Adferd mot rotter: Fantastisk jente, som er bare snill som dagen er lang. Flott i intro.
Adferd mot mennesker: Vil bare være med menneskene sine hele tiden og henger alltid i burdøren. Liker å lære triks, og bare elsker oppmerksomhet og kos.
Bilde:
Image

Navn: Love-Heart (aka Bebi)
Vekt: 327 g
Helse: Helse er helt perfekt. (Bortsett fra at hun har amputert en tå, etter et bitt.) Ellers ikke et nys engang!
Adferd mot rotter: Ydmyk, underkaster seg. Hun er litt innpåsliten akkurat nå og plager de eldre med lek. Steller og koser med alle.
Adferd mot mennesker: Hun ELSKER mennesker. Kommer løpende mot deg. Alle skal undersøkes. Hun elsker å leke og snuse deg til døde. Bruke deg som klatrestativ. Gå inn i klærne, være med på husarbeid og turer rundt i leiligheten. Har begynt å få litt tid til kos. Helt fantastisk menneskeerotte!
Annet: Veldig nysgjerrig rotte, og elsker å teste grenser til det ytterste. Innimellom så tror jeg hun er en edderkopp, kommer seg overalt. Hun elsker å leke i vann. Altså skikkelig plasking ned mesteparten av kroppen. I tillegg har hun arvet kosehikkingen fra slekta: Her blir det hikket i kor med sine tanter!
Bilde:
Image


Navn: Anna-Lovinda
Vekt: 404 g
Helse: Helt frisk.
Adferd mot rotter: Pasifist, som er vennlig mot alle. Mild og vennlig, har aldri vært i konflikt med noen. Er veldig aktiv og en av de som alltid havner høyest i bokhylla, eller går dit ingen andre har kommet seg før. Man kan finne henne hvor som helst. Også bak fryseren. Virker veldig tilfreds med livet. En ja-rotte!
Adferd mot mennesker: Glad, interessert og uredd. For mye sprett i kroppen til å ligge og kose, men liker å flate ut midt på gulvet i korte øyeblikk, akkurat som sin far.
Annet: Vi planlegger kull på Anna-Lovinda våren 2017.
Bilde:
Image

Navn: Mio-Mao
Vekt: 290 g
Helse: Frisk og aktiv, ingen plager.
Adferd mot rotter: Svært selskapssyk, kosete og leken. Sover gjerne sammen med Mira. Stjeler mat og krangler om favorittplass, lekesloss. Er ikke sjefen, men tar oftest initiativ til lek.
Adferd mot mennesker: Veldig nysgjerrig, kommer løpende når noen nærmer seg eller hun hører noe som foregår. Klatrer opp bena for å få være med på alt som skjer. Undersøker ivrig nye plasser. Veldig sosial, mest kosete når hun er sliten/trøtt, elsker å slikke fingrene våre og klatre rundt på kroppen vår. Svært aktiv, løper rundt, sitter rolig kun når hun er trøtt. Rampete, tester grenser og gjør ting hun vet ikke er lov, selv om vi står rett ved. Lærenem og glad i å leke/få oppgaver, har lært noen triks ved hjelp av «godteri».
Annet: Er flink til å gå på do kun på rottedoen. Spiser på potteplanter og graver i jorda når hun får sjansen (dette er ikke lov…)
Bilde:
Image

Caku
Stjeler mat
Posts: 63
Joined: 03 Aug 2015, 13:55

Re: Helehurvens kull A - Bindestrek-kullet

Post by Caku »

En liten endring:
Navn: Mio-Mao
Vekt: 390 g, ikke 290 g.

Post Reply