Retningslinjer for kjøp, salg og omplassering

Rotter og rotterelaterte annonser, inkludert rottepass og transporthjelp.

Moderator: Moderatorer

Locked
Styret
Sofaspiser
Posts: 178
Joined: 02 Nov 2011, 10:14
Kjønn: Ikke oppgitt

Retningslinjer for kjøp, salg og omplassering

Post by Styret »

Kjøp/Salg og omplassering på NTF
 • Generelt

  Alle annonser skal legges ut på denne forumdelen ("Kjøp og salg/omplassering"). Feilplasserte annonser vil bli flyttet. Salgstråder for kull skal ligge under delforumet "Salgstråder kull" som ligger under delforumet "Rottekull", les egne regler for annonsering av kull her.

  Kun annonser som gjelder rotter og rotterelatert utstyr legges ut på NTFs forum. Annonser som gjelder andre dyr enn rotter vil bli slettet.

  Linke til andre nettsider eller forum i annonsen

  Det er ikke tillatt å legge ut tråder med link til en annonse på et annet forum, med mindre trådstarter har tilknytning til annonsen (d.v.s. har lagt ut den originale annonsen selv eller kjenner annonsøren). Årsaken er at NTF ikke kan gå god for innholdet i slike annonser og ikke ønsker å reklamere for annonser som kan bryte med våre retningslinjer for kjøp/ salg og omplassering. NTF sine moderatorer forbeholder seg retten til å fjerne slike linker dersom innholdet viser seg å bryte med våre retningslinjer, selv om annonsøren selv har lagt ut linken.

  Rotter som dyrefór, antydninger til avlivning og import.

  Kjøp og salg av rotter som dyrefór aksepteres ikke.

  Det er ikke tillatt verken å true eller antyde at rotten(e) vil bli avlivet dersom ingen nye eiere melder seg. Det er heller ikke tillatt å be andre om å betale eiers utgifter til veterinærbehandling.

  Annonser som bryter med norsk lov om innførsel av levende dyr, vil bli slettet av NTFs moderatorer. Se forøvrig prioriterte tråder om import av dyr fra utlandet på NTFs forum.

  Leveringsklare kull og omplassering

  Ved annonsering av leveringsklare kull, må oppdretteren fylle ut skjema med informasjon om kullet, skjema finnes her. Det er ikke tillatt å formidle salg av dyr fra besetninger som er i karantene på grunn av sykdom mens de aktuelle dyrene har befunnet seg hos oppdretter/eier.

  Ved salg/omplassering: Eieren er ikke pliktig å oppgi hvorfor rotten(e) må skifte hjem, men oppfordres til å opplyse om dette dersom det kan være av betydning for fremtidige eiere (som ved aggresjon).

  Annonser og innlegg som bryter med disse retningslinjene, vil bli slettet av NTFs moderatorer.

  Annonsører og brukere av forumet har selv ansvaret for å sette seg inn i retningslinjene.

Locked