Sommerferieopphold

Rotter og rotterelaterte annonser, inkludert rottepass og transporthjelp.

Moderator: Moderatorer

Post Reply
ana
Stjeler mat
Posts: 57
Joined: 29 Aug 2008, 15:07
Location: oslo

Sommerferieopphold

Post by ana »

Lurer på om det finnes rotteeiere i Oslo området som kan tenke seg å ha våre to hunnrotter boende noen perioder i sommer. Vet ikke eksakt datoer ennå. Tror det vil dreie seg om perioden 2.-8.juli, og senere i slutten av juli til midt av august(ikke hele perioden).
ana

millyrottelove
Markeringsbehov
Posts: 278
Joined: 25 Nov 2008, 16:36

Post by millyrottelove »

jeg skal spørre mamma og pappa, men jeg kan ikke fra 2. juli til 8.juli da skal jeg på ferie :P men kanskje senere, jeg bor litt uenfor asker :D
Hilsen...
Meg og mine to små, Mille og Luna<3
13 år!

Amalie:)

Post by Amalie:) »

Jeg driver "Amalies Gnagerpass" og kunne muligens ha passet dine to rottejenter i den første perioden. Les mer på www.gnagerpass.moo.no. :)Jeg bor ca. 45-50 min fra Oslo sentrum.. Send gjerne PM for mer info eller spørsmål.

Marianne
Stjeler mat
Posts: 88
Joined: 23 May 2007, 14:28
Location: Nes i Akershus

Post by Marianne »

Jeg kan godt passe dem, men jeg bor i Nes (ca. 45 min fra Oslo), og må få dem kjørt hit i så fall. Jeg er 24 år gammel, og har tidligere hatt rotter.

ana
Stjeler mat
Posts: 57
Joined: 29 Aug 2008, 15:07
Location: oslo

Post by ana »

Takk til dere som har svart. Kommer tilbake her når jeg vet mer om datoer. Hyggelig at dere har lyst til å passe Tusle og Selja. :leftrat: :rightrat:
ana

ana
Stjeler mat
Posts: 57
Joined: 29 Aug 2008, 15:07
Location: oslo

Post by ana »

Hører gjerne fra andre også, dersom noen i Oslo området kan passe våre rotter i sommer. Og det kan også være mulig for oss å passe andres rotter i gjengjeld.
ana

meretenoer

rottepass!

Post by meretenoer »

Jeg har lang erfaring med rotter, men studerer i utlandet så har for tiden ingen! jeg vil gjerne passe dine rotter. bor på Abildsø, ved lambertseter, 15 minutter unna sentrum med bil! blir i Norge til sluttten av August. kontakt meg på mera_music@hotmail.com hvis du vil =)

Post Reply