Trondheim, våre to elskede jenter må få et nytt hjem!

Rotter og rotterelaterte annonser, inkludert rottepass og transporthjelp.

Moderator: Moderatorer

Post Reply
hildejegthaug
Pinky
Posts: 1
Joined: 14 Aug 2015, 13:28

Trondheim, våre to elskede jenter må få et nytt hjem!

Post by hildejegthaug »

Ella og Sofia trenger et nytt hjem!

Jeg og kjæresten skal bynne på folkehøyskole snart, og etter forsøk på diskusjon med skolen, har vi til slutt fått avslag på ha rottene med oss på internatet vi skal bo på...:(

De ble kjøpt i dyrebutikk i midten av februar og da var de ca 7 uker gamle, så nå er de vel 7 måneder gamle. Vi er blitt veldig gla i de og er lei oss for å måtte gi slipp på de og håper vi kan finne et godt hjem til de.

Ella er supersprek og klatrer opp på de mest utenkelige steder og er kanskje den mest sosiale av de to, det er hun som klatrer mest på oss er mest nysgjerrig. Sofia er litt nærsynt og er utrolig søt når hun vagger hodet fra side til side for å måle opp avstander. Hun er en skikkelig redebygger og liker å innrede buret med diverse sokker og alt mulig annet hun kan finne på tur i stua. Sofia er også mer skvetten av seg, sikkert på grunn av sin nærsynthet og kan finne på å bite deg i fingern om du kommer for brått inn i verdenen hennes, men det skjer sjeldent om man tar det med ro.

Av de to er det vel Ella som er den dominante. Vi har tatt henne i fersken i å hoppe på Sofia å bryte litt heftig, for så å legge henne i bakken å slikke henne på tissen... :kisses: så ser det bare som "lekeslossing", de sover ofte oppå hverandre, men av og til legger Sofia seg inn det lille trehuset sitt for å få litt fred:P haha

De elsker brød, yougurt, leverpostei, eple, cheesedoodles, egg m.m :crazy:

Buret de bor i har vi lånt av søstera til typen, og skal høre om vi kan gi det videre, evnt kjøpe det av henne, håper det går i orden, har ikke råd til å kjøpe et helt nytt bur å sende med nå, men alt av inventar er garantert med til deres nye hjem.

Det har ikke vært noe behov for å ta de med til dyrlegen så langt, så vi får lage en avtale med overtager om hvordan vi gjør det med eventuelle dyrlege som måtte oppstå i nærmeste fremtid:)

Håper å få kontakt med noen snille intresserte så fort som mulig!:) Helst i Trondheim eller omegn.


Hilsen Hilde Jegthaug :love:
tlf 47612760

Post Reply